Badminton 2021/2022

Badmintonsæsonen 2021/2022 er nu gået igang, og der tilbydes igen træning i ungdomsrækkerne U9, U11, U13, U15 og U17/19.
Har man lyst til at spille badminton i Ulkebøl badminton er man meget velkommen til at møde op.
Træningstider m.m. for de enkelte hold findes andet sted på hjemmesiden.

Denne sæson kommer til at byde på en masse badminton, og så har vi fået en ekstern træner til vores træning om mandagen og onsdagen, der skal hjælpe os med at fastholde vores gode niveau i klubben. Derudover har vi vores årlige aktiviter som Natbadminton og Tønderstævne.
Sæsonen afsluttes som altid med klubmesterskabet i foråret 2022 og for alle de medlemmer, der er interesserede i at spille lidt mere inden de går på sommerferie, vil der sandsynligvis igen i 2022 være mulighed for at spille sommerbadminton i maj/juni måned.

Sommerbadminton finder sted i Ulkebøl Hallen.

God sæson til alle nuværende og nye spillere i Ulkebøl Badminton

Hvilket stævne skal jeg vælge?

Hvert år til hver ny sæson er der selvfølgelig stævner hvor I kan komme ud og afprøve jeres gode evner som badmintonspiller.

Spørgsmålet er blot: Hvilket stævne skal jeg vælge?

Især for nye badmintonspillere kan det virke overvældende med alle de stævner man bliver inviteret til.
Hvert år afholdes typisk også holdturneringer i DGI-regi, hvor klubben meget gerne vil tilmelde nogle spillere/hold.
De tilmeldte hold fra klubben møder hold fra andre klubber i Sønderjylland og der spilles typisk single- og double-kampe. I løbet af en sæson afholdes typisk 4-5 holdkampe.
Denne slags “stævne” er specielt gode for de helt unge og nye spillere, da arrangementet er mindre og mere overskueliget – og så styrker de i høj grad sammenholdet og fællesskabet mellem spillerne, da det er de samme spillere der udgør holdet hver gang.

Som udgangspunkt videresender klubben alle de invitationer vi modtager til stævner og arrangementer i syd og Sønderjylland.
Det skylder vi både arrangørerne og klubbens medlemmer, som ikke skal snydes for de tilbud som gives.

Det er urealistisk at deltage i alle stævner – man må vælge. Derfor anbefaler klubben følgende:

•Start eventuelt med at deltage i et ”begynderstævne”

•Deltag i stævner der afholdes geografisk tættest på – andre fra Ulkebøl Badminton deltager oftest her

•Spørg din træner eller vælg de stævner klubben anbefaler.

For resten af året kan vi anbefale følgende arrangementer, som helt sikkert også har andre deltagere fra Ulkebøl Badminton:
(oplyst tidspunkt er det typiske tidspunkt for afholdelse)

  • Blans/Sundeved, september og maj
  • Grænse cup, november
  • Tønderstævnet, januar (fælles klubtur)
  • Dybbøl Cup, december og april

Ønsker du at deltage i flere stævner kan du altid finde alle stævner på www.badmintonplayer.dk under menupunktet “Sæsonplan”.

Støt Ulkebøl Badminton via Klubliv Danmark

Ulkebøl Badminton er tilmeldt KlubLiv Danmark. KlubLiv Danmark er en ny måde at støtte klublivet i Danmark på, og er udviklet af DGI i samarbejde med Nets.

KlubLiv Danmark bygger på MikroSponsorater. Det vil sige, at når du bruger dit Visa/Dankort hos KlubLiv Sponsorer, så optjener du sponsorstøtte til Ulkebøl Badminton. Det er butikken som betaler – så det er HELT GRATIS FOR DIG. Men før Ulkebøl Badminton kan modtage flere sponsorkroner, skal du først tilmeldes som KlubLiv Medlem. Det er nemt, gratis, sikkert og helt uden forpligtelser.

TRYK HER og tilmeld dig KLUBLIV DANMARK  – så støtter du HELT GRATIS Ulkebøl Badminton