Sommerbadminton igen i år

Badmintonsæsonen slutter med klubmesterskabet d. 29. april. For alle de medlemmer, der er interesserede i at spille lidt mere inden de går på sommerferie, vil der igen i år være mulighed for at spille sommerbadminton.

Sommerbadminton finder sted hver mandag kl. 16-19 i Ulkebøl Hallen.

I tidsrummet kl. 18-19 er forældrene også velkommen til at komme og spille badminton med deres børn og med hinanden.

Første gang er mandag den 1 maj og sidste gang mandag den 29. maj.

Det er gratis at spille, og tilmelding er ikke nødvendig. Der vil ikke være decideret træning (slagøvelser o.l.), men der vil være opsyn tilstede.

Hvilket stævne skal jeg vælge?

Hvilket stævne skal jeg vælge?

Nu starter stævne-sæsonen, og især for nye badmintonspillere kan det virke overvældende med alle de stævner man bliver inviteret til. Som udgangspunkt videresender klubben alle de invitationer vi modtager til stævner og arrangementer i syd og Sønderjylland. Det skylder vi både arrangørerne og klubbens medlemmer, som skal ikke snydes for de tilbud som gives.

Det er urealistisk at deltage i alle stævner – man må vælge. Derfor anbefaler klubben følgende:

•Start eventuelt med at deltage i et ”begynderstævne”

•Deltag i stævner der afholdes geografisk tættest på – andre fra Ulkebøl Badminton deltager oftest her

•Spørg din træner eller vælg de stævner klubben anbefaler.
For resten af året kan vi anbefale følgende arrangementer, som helt sikkert også har andre deltagere fra Ulkebøl Badminton:
•Begynderstævnet d. 27. september i Ulkebøl Hallen

•Grænse cup 31. oktober – 1. november (kun en af dagene)

•Sønderjysk Mesterskab 28.-29. november

•Tønderstævnet d. 2.-3. januar 2016

Ønsker du at deltage i flere stævner kan du altid finde alle stævner på www.badmintonpeople.dk under menupunktet “Sæsonplan”.

Støt Ulkebøl Badminton via Klubliv Danmark

Ulkebøl Badminton er tilmeldt KlubLiv Danmark. KlubLiv Danmark er en ny måde at støtte klublivet i Danmark på, og er udviklet af DGI i samarbejde med Nets.

KlubLiv Danmark bygger på MikroSponsorater. Det vil sige, at når du bruger dit Visa/Dankort hos KlubLiv Sponsorer, så optjener du sponsorstøtte til Ulkebøl Badminton. Det er butikken som betaler – så det er HELT GRATIS FOR DIG. Men før Ulkebøl Badminton kan modtage flere sponsorkroner, skal du først tilmeldes som KlubLiv Medlem. Det er nemt, gratis, sikkert og helt uden forpligtelser.

TRYK HER og tilmeld dig KLUBLIV DANMARK  – så støtter du HELT GRATIS Ulkebøl Badminton