Badminton 2021/2022

Badmintonsæsonen 2021/2022 er nu gået igang, og der tilbydes igen træning i ungdomsrækkerne U9, U11, U13, U15 og U17/19.
Har man lyst til at spille badminton i Ulkebøl badminton er man meget velkommen til at møde op.
Træningstider m.m. for de enkelte hold findes andet sted på hjemmesiden.

Denne sæson kommer til at byde på en masse badminton, og så har vi fået en ekstern træner til vores træning om mandagen og onsdagen, der skal hjælpe os med at fastholde vores gode niveau i klubben. Derudover har vi vores årlige aktiviter som Natbadminton og Tønderstævne.
Sæsonen afsluttes som altid med klubmesterskabet i foråret 2022 og for alle de medlemmer, der er interesserede i at spille lidt mere inden de går på sommerferie, vil der sandsynligvis igen i 2022 være mulighed for at spille sommerbadminton i maj/juni måned.

Sommerbadminton finder sted i Ulkebøl Hallen.

God sæson til alle nuværende og nye spillere i Ulkebøl Badminton

Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer.