Badminton 2018/2019

Badmintonsæsonen 2018/2019 er nu nært forestående og der tilbydes igen træning i ungdomsrækkerne U9, U11, U13, U15 og U17/19.
Har man lyst til at spille badminton i Ulkebøl badminton er man meget velkommen til at møde op.
Træningstider m.m. for de enkelte hold findes andet sted på hjemmesiden.

Denne sæson kommer til at byde på bl.a. en opstartsfest (der følger snart en invitation) og vi får en ekstern træner til vores træning om mandagen, der skal hjælpe os med at fastholde vores gode niveau i klubben.
Sæsonen afsluttes som altid med klubmesterskabet i foråret 2019 og for alle de medlemmer, der er interesserede i at spille lidt mere inden de går på sommerferie, vil der sandsynligvis igen i 2019 være mulighed for at spille sommerbadminton i maj/juni måned.

Sommerbadminton finder sted i Ulkebøl Hallen.

God sæson til alle nuværende og nye spillere i Ulkebøl Badminton