Ungdomsstævner

Badmintonstævner er et tilbud til alle medlemmer, som har lyst til at prøve kræfter mod spillere fra andre klubber. Stævnerne afvikles som regel på en dag. I løbet af sæsonen modtager Ulkebøl Badminton mange invitationer til badmintonstævner. Invitationer på de stævner som afholdes i området kan man finde i klubbens kalender her på websiden, og vi videresender så vidt muligt de fleste invitationer via e-mail til klubbens medlemmer. Man kan dog altid finde en oversigt over alle stævner ved at gå ind på https://www.badmintonplayer.dk/ og trykke på sæsonplan.

Hvilke stævner skal jeg vælge at deltage i?

For nye medlemmer kan det være svært at forholde sig til alle stævneinvitationer. Det kan dog være en hjælp at notere sig følgende:

  • Badmintonstævner er et frivilligt tilbud – og det er urealiske at deltage i alle stævner
  • Start eventuelt med at deltage i et ”begynderstævne”
  • Deltag i stævner der geografisk afholdes tættest på – andre fra Ulkebøl Badminton deltager også i disse stævner
  • Spørg din træner

Se udvalget af stævner ved at følge dette link: Sæsonplan (badmintonplayer.dk)

Ved deltagelse i stævner sørger man selv for transport. Klubbens trænere deltager som regel ikke ved stævner, så forældre er selv ansvarlige for deres børn ved sådanne stævne.

Tilmelding

Tilmelding til stævner sker gennem badmintonplayer. Badmintonplayer er et online-system som Badminton Danmark og DGI stiller til rådighed. Den enkelte spiller tilmelder sig og betaler altså selv direkte til stævnet uden om Ulkebøl Badminton. Inden du bruger systemet første gang skal du gøre følgende:

  1. Opret brugerkonto (badmintonplayer.dk)

– se vejledning: Opret ny brugerprofil/nyt spillerID : (freshdesk.com)

  1. Foretag tilmelding til stævne
    – se vejledning: Tilmeld individuel turnering : (freshdesk.com)

Tilskud til stævner – Fællestur

Hvis klubbens økonomi tillader det vælger Ulkebøl Badminton nogle gange at give økonomisk tilskud ved tilmelding til enkelte stævner i løbet af sæsonen. Det vil fremgå af invitationen, hvor meget Ulkebøl Badminton eventuelt giver i tilskud.

Lukket for kommentarer.