Ulkebøl Badminton

 


VELKOMMEN TIL ULKEBØL BADMINTON 

Ulkebøl Badminton er en breddeklub for alle i Sønderborg og omegn. Vi er ca. 110 – 120 medlemmer. De fordeler sig primært på ca. 50 motionister og ca. 65 ungdomsspillere samt 5-10 senior spillere

Vores ”hjemsted” er Ulkebølhallen, men vi har haltimer i både Ulkebølhallen og Sønderskovhallen hallen i Sønderborg.

Vi er medlem af DGI og Badminton Danmark og deltager i deres holdturneringer. Især vores ungdomsspillere deltager flittigt i stævner rundt omkring i landsdelen.

Klubbens formål er at skabe mulighed for at interesserede i alle aldre kan dyrke badmintonsporten på det spillemæssige niveau de evner og lyster. Vi lægger desuden vægt på at vores have et godt fællesskab klubbens medlemmerne imellem, og være gode forbilleder for vores unge medlemmer.

 


Er du ny kommende spiller i klubben?

Så se her hvilket hold du skal spille på, og hvornår de træner:

 Årgang  Hold   Træningstider  Træner
2013 – 2014  U9 Mandag og onsdag   Frederik Horn
2011 – 2012  U11 Mandag og onsdag   Frederik Horn
2009 – 2010  U13 Mandag og onsdag   Frederik Horn / Sune Jeschko
2007 – 2008  U15 Mandag og torsdag   Sune Jeschko / Jens H. Jensen
2002 – 2006  U17/19 Mandag og torsdag   Sune Jeschko / Jens H. Jensen
1920 – 2001  Senior Mandag og onsdag   Frederikke Bartholin / Jonas S. D. Pedersen 
60+  Motion Mandag og onsdag   

Husk du er altid velkommen til at deltage ti 2 prøvetræninger. Klubben har ketsjere i kan låne, inden i selv begynder at købe udstyr. Er du i tvivl om hvilken ketcher du skal have, så spørg din træner – så i kan finde ud af det sammen. Du tilmelder dig i menuen “Tilmeldning”. Har du ydeligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.


Årlige aktiviteter

  • Natbadminton – En aften/nat der forløber sig over 2 dage. Vi plejer at starte fredag aften kl. 20:00 og slutter igen lørdag morgen kl. 08:00 med noget morgenmad. I løbet af aftenen og natten er der forskellige aktiviteter, og tid til leg og sjov. Det er en rigtig god aften/nat, der også giver rig mulighed for at snakke med andre spillere, fra de andre hold.
  • Tønderstævne – Vores årlige stævne, hvor vi som klub tager fælles afsted i bus. Stævnet ligger for det meste altid i starten af Januar, og forløber sig over en lørdag og søndag. To dage med en masse kampe, god mad, en tur i svømmehallen og nye venskaber. Til stævner som dette, giver klubben også et tilskud.
  • Klubmesterskab – Sæson sluttes af med et klubmesterskab. Her bliver der i løbet af formiddagen og eftermiddagen spillet en masse kampe, blandt alle klubbens spillere. Om aftenen er der fællesspisning og præmieoverrækkelse.
  • Sommerbadminton – Efter sæsonen er slut, er der stadig mulighed for at spille sommerbadminton. Det foregår uden træner, men der vil selvfølgelig være opsyn i hallen. Men her er der mulighed for at tage mor eller far med, eller ven – hvis det er det man har lyst til.

Klubtøj

I sæsonen 2020/201 fik vi i klubben gennem et samarbejde med Yonex nyt klubtøj og spilletrøjer. Klubbens sponsorer fik trykt deres logo på, og Ulkebøl Badminton logo/navn blev trykt på brystet og ryggen.