Støt Ulkebøl Badminton når du tanker

Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Ulkebøl Badminton, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte vores klub - OK betaler hele beløbet. Dette gælder ikke kun medlemmer af Ulkebøl Badminton; venner, familiemedlemmer osv. er naturligvis også meget velkomne til at støtte vores klub 😀

Du støtter Ulkebøl Badminton med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Kort eller betaler med OK-appen. Når nye kunder har tanket 500 liter indenfor et år, får Ulkebøl Badminton en ekstra bonus på 200 kr.  

Tanker du med OK-appen (kan også hentes i App Store og Google Play) 

  1. Åben app'en på din telefon
  2. Klik på Mig nederst i app'en
  3. Klik på Sponsorstøtte (næsten nederst)
  4. Vælg Ulkebøl Badminton 

Bestil dit OK benzinkort og støt UIkebøl Badminton

  1. Bestil dit benzinkort her
  2. Under “Vil du støtte din lokale klub/forening? vælger du Ulkebøl Badminton
  3. Accepter betingelserne, og klik på bestil

Har du allerede et OK benzinkort

Har du et OK Benzinkort i forvejen, kan du nemt få det tilknyttet vores klub. Du skal bare ringe til OK på telefon 7010 2033 og oplyse vores klubnavn og dit kortnummer, så støtter du Ulkebøl Badminton.

Læs mere om hvordan OK støtter lokalsporten her.

Støt ekstra med OK El
Har du et OK Kort kan du fordoble støtten til Ulkebøl Badminton. Med el fra OK kan du støtte med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker bilen. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 20 33, så sørger de for det hele.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Ronnie Høegh Nielsen på 50809556 eller ronnie.hoegh.nielsen@epiuse.com.